Om oss

Om företaget

Vårt företag, Gert Strand AB, startade 1974 och har fortfarande samma ägare, Gert Strand. Vi finns i Sverige, Skandinavien, norra Europa.

Vi förser bryggeriindustrin med högkvalitativa ingredienser, Turbojäst och essenser. Du kan se sortimentet på www.distillery-yeast.com. Allt är av högsta kvalitet, baserad på många års arbete och erfarenhet.

Vi förser barer, nattklubbar, hembryggerier och hobbybrännare med samma kvalitet som spritindustrin – den bästa! Du kan se vårt sortiment på www.partyman.se, www.whiskeyyeast.com och absintheliquor.com.

Vår affärsidé är att producera bästa möjliga produkter. Vi har funnits på marknaden sedan 1974. Du kan syna oss i sömmarna! Här följer mer information:

Vår policy

Målet för Gert Strand AB är att sälja de bästa produkterna på hela den globala marknaden, och samtidigt ge service på hög nivå.

Vi kommer att behandla alla klagomål och vidta åtgärder för en tillfredsställande lösning. Om vi får klagomål från någon offentlig konsumentorganisation kommer vi att följa deras rekommendationer, i alla länder.

Alla produkter finns till 99 % i lager. Efter att vi tagit emot din order packas den vanligtvis inom 24 timmar, och vi skickar även epost med leveransdetaljer. Om din order är väldigt stor packar och skickar vi den först, och efter det skickas epostbekräftelsen. Således kan det vid stora order bli en liten fördröjning av epost.

Vår grundare, Gert Strand, garanterar personligen kvaliteten på våra produkter. Om du har affärskontakter i Sverige så fråga gärna dem. Gert Strand har gått från att vara den minsta producenten av essenser till den största – i den starkaste konkurrensen i världen. Allt bygger på know-how, en stark idé och vision samt över 27 års erfarenhet.