Val av papper

Typer av etikettpapper

Man kan trycka på olika typer av papper. I första hand använder man vanligt skrivarpapper. Om du vill ha tryck med högre kvalitet eller självhäftande papper, finns det en del fallgropar:

För tunt
Självhäftande etiketter är ofta för tunna och man kan se igenom dem.

Permanent klister
Självhäftande etikettpapper har ett permanent klister, och kan inte tas av när man en gång satt det på plats.

Ser trist ut
Självhäftande papper ser trist ut och trycket ser platt ut.

Vi erbjuder
Specialgjort högglansigt, tjockt, självhäftande papper som är specialgjort för etiketter. När man använder färglaserskrivare ser etiketterna ut som de är gjorda i ett tryckeri. Kan användas på kommersiella produkter av hög kvalitet.
Notera: specialgjort, högglansigt, självhäftande papper kan inte användas i bläckskrivare, ytan är så glansig att bläcket inte fäster. Tänk också på att detta papper har ett permanent klister och kan inte tas av när man en gång satt det på plats.

Fotopapper
Fotopapper är mycket bra men tyvärr väldigt dyrt.

Vi rekommenderar ett bestruket, torrt, gummerat etikettpapper. Du kan beställa jättebra papper! (se längre ner på denna sida).

Det bästa valet av papper

Vi frågade Strands tryckeri i Malmö, Sverige, som gör några av världens bästa etiketter, tom med hologram, till vin-, och bryggeriindustrin. Om du är i bryggeribranschen och vill ha det bästa tryckeriet, anlita dem för jättebra etikettpapper.

De rekommenderade Artinova 100 gram torrt, gummerat, blankbestruket etikettpapper. Detta tillhandahåller vi till ett bra pris.

Huvudsyftet med denna sida är att erbjuda bra etiketter att printa ut gratis till dina vin-, sprit-, och likörflaskor. Därför ber vi individer och företag att producera etikettpapper i konsumentvänliga paket i kuvertstorlek och erbjuda dem till köparna.

Lägg till vår sidas URL to your packing labels och nämn att de kan göra sina egna etiketter här. Använd Artinova papper eller något annat bestruket papper i superbra kvalitet.

Till att börja med, kan vi förse er med papper. Ni kan sälja till lager, pappers grossister, pappers affärer, hembryggningsbutiker, på nätet, överallt i vilket land som helst i världen.

Det finns ingen konkurrens. Detta papper finns INTE tillgängligt för konsumenter någon annanstans.

Beställ ert torrt gummerade, bestrukna etikettpapper av hög kvalitet här:

25 ARK ETIKETTPAPPER (ger 100 etiketter)
US$ 8.95 + freight $ 29.95, total $38.90

100 ARK ETIKETTPAPPER (ger 400 etiketter)
US$ 32.95 + freight $ 29.95, total $62.90

500 ARK ETIKETTPAPPER (ger 2000 etiketter)
Pris diskuteras

Beställ specialgjort högglansigt självhäftande papper här:

Självhäftande etikettpapper HG, 25 ark
Fantastiskt självhäftande högglansigt papper för kvalitetsutskrifter. Detta småpack innehåller 25 ark högglansigt papper. Notera: fungerar endast i laserskrivare.
Självhäftande etikettpapper HG, 200 ark
Fantastiskt självhäftande högglansigt papper för kvalitetsutskrifter. Detta mediumpack innehåller 200 ark högglansigt papper. Notera: fungerar endast i laserskrivare.

Självhäftande etikettpapper HG, 1200 ark
Fantastiskt självhäftande högglansigt papper för kvalitetsutskrifter. Detta storpack innehåller 1200 ark högglansigt papper. Notera: fungerar endast i laserskrivare.

Etiketter skickas med A-post, returkvitto Return Receipt Requested, och tar ca 10 dagar, 5 dagar inom Europa.